Naučimo decu da čitaju

“Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce" – Dositej Obradović

Knjige na srpskom za decu i odrasle

Na našem sajtu Srpske Dečije Knjige možete naručiti knjige za decu na srpskom jeziku dostupne na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Naručivanje i plaćanje se vrši online, a naručene knjige će stići na Vašu adresu u najkraćem roku. U ponudi imamo audio knjige, slikovnice, radne sveske za predškolce i osnovce, gramatičke knjige i rečnike, bajke, priručnike za nastavnike i još mnogo toga.

Plaćanje se vrši putem PayPal naloga ili kreditnim karticama.

Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce – poručio je pre oko dva veka jedan od naših najvećih prosvetitelja Dositej Obradović. Sadašnjost pokazuje da je ovo jedna od najmudrije izrečenih misli u nas. Ona na aktuelnosti, ne da nije izgubila značaj, nego se čini da se iz dana u dan njena važnost povećava. A kome su one najpotrebnije? Pa naravno, najmlađima! Ako na vreme uđu u čarobni svet bajki, pesama i priča, postaće bolji i plemenitiji, a samim tim i korisniji i sebi i društvu u kome egzistiraju.

Na našem sajtu možete kupiti dečije knjige na srpskom jeziku

Пут истине и светлости

Serbian Children Books је био један од организатора и спонзора “Пута истине и светлости" – великог културног дешавања које је за циљ имало да промовише српску културу, иконопис, вајарство, духовну фотографију и књиге које на најбољи начин представљају српски род и његове најуспешније изданке.

Културна манифестација се одржала широм Америке, на 6 локација од 11. до 20. Априла 2018. године. Више информација о томе можете погледати овде.

Srpska Kultura - Put Istine i Svetlosti
Пут Истине и Светлости

Српске дечије књиге

Српске дечије књиге су део Штампарије Јовшић Принтинг Центар из Београда као и tactiprint.rs који се бави дигиталном рељефном штампом великог формата.

TactiPrint Banner