Knjige za decu na srpskom jeziku

Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce – poručio je pre oko dva veka jedan od naših najvećih prosvetitelja Dositej Obradović. Sadašnjost pokazuje da je ovo jedna od najmudrije izrečenih misli u nas. Ona na aktuelnosti, ne da nije izgubila značaj, nego se čini da se iz dana u dan njena važnost povećava. A kome su one najpotrebnije? Pa naravno, najmlađima! Ako na vreme uđu u čarobni svet bajki, pesama i priča, postaće bolji i plemenitiji, a samim tim i korisniji i sebi i društvu u kome egzistiraju.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Srpske Dečije Knjige u Americi

Srpske Dečije Knjige (SCB) su deo J Print Centra u Čikagu i srpski uvoznik knjiga za decu u Sjedinjenim Američkim Državama. SCB vam omogućava da brzo i lako naručite knjige, slikovnice, bajke i rečnike kako biste omogućili Vašoj deci da uče i neguju srpski jezik. Naše knjige su i na ćirilici tako da će Vaša deca naučiti da pišu i čitaju naše prelepo pismo na zabavan i jednostavan način!

Iz ovog razloga možemo da kažemo, bez lažne skromnosti, da naša kompanija ima misionarsku ulogu da na američkom tržištu predstavi i ponudi knjige koje deci poreklom sa naših prostora mogu da dočaraju postojbinu i da im pruže znanja o njihovim precima, njihovoj tradiciji i kulturi, a sve to uz zanimljive zadatke i divne ilustracije.

Imamo veliki izbor knjiga i slikovnica za malu decu (0-4 godine), radne sveske za predškolce i osnovce, gramatičke knjiga i rečnike. Pored toga, nudimo vam bajke, priručnike za nastavnike i mnogo, mnogo toga.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pogledajte našu ponudu na KATALOG stranici i ako nađete knjigu koja Vam se sviđa mi ćemo Vam je poslati u roku od nekoliko dana.

 Za knjige za decu u digitalnom formatu toplo preporučujemo sajt Narodne Biblioteke Srbije

Serbian Children Books je deo J Print Center Chicago koji nudi usluge štampe visokog kvaliteta zahvaljujući napornom radu, profesionalizmu i savremenoj opremi.

1359 Louis Avenue, Elk Grove Village, IL 60007

  • (847) 258-4928
  • info@jpc-chicago.com

follow-us-on-twitter Like-us-on-facebook