Knjige za decu na srpskom jeziku

Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce – poručio je pre oko dva veka jedan od naših najvećih prosvetitelja Dositej Obradović. Sadašnjost pokazuje da je ovo jedna od najmudrije izrečenih misli u nas. Ona na aktuelnosti, ne da nije izgubila značaj, nego se čini da se iz dana u dan njena važnost povećava. A kome su one najpotrebnije? Pa naravno, najmlađima! Ako na vreme uđu u čarobni svet bajki, pesama i priča, postaće bolji i plemenitiji, a samim tim i korisniji i sebi i društvu u kome egzistiraju.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Srpske Dečije Knjige u Americi

Srpske Dečije Knjige (SCB) su deo J Print Centra u Čikagu i srpski uvoznik knjiga za decu u Sjedinjenim Američkim Državama. SCB vam omogućava da brzo i lako naručite knjige, slikovnice, bajke i rečnike kako biste omogućili Vašoj deci da uče i neguju srpski jezik. Naše knjige su i na ćirilici tako da će Vaša deca naučiti da pišu i čitaju naše prelepo pismo na zabavan i jednostavan način!

Iz ovog razloga možemo da kažemo, bez lažne skromnosti, da naša kompanija ima misionarsku ulogu da na američkom tržištu predstavi i ponudi knjige koje deci poreklom sa naših prostora mogu da dočaraju postojbinu i da im pruže znanja o njihovim precima, njihovoj tradiciji i kulturi, a sve to uz zanimljive zadatke i divne ilustracije.

Imamo veliki izbor knjiga i slikovnica za malu decu (0-4 godine), radne sveske za predškolce i osnovce, gramatičke knjiga i rečnike. Pored toga, nudimo vam bajke, priručnike za nastavnike i mnogo, mnogo toga.

Knjiga kao poklon za dečiji rodjendan? Naravno!

Poklon za one najmlađe, do 3 godine, mogu biti fantastične Zvučne-knjige i Slikovnice, a za mame i tate nudimo prekrasne Radosnice, u kojima mogu da sačuvaju sve one najbitnije trenutke prvih godina života svog malog anđela.

Poklon za 4, 5 ili 6 rodjendan su naše Radne sveske za predškolce, koje obiluju zagonetkama, mozgalicama, lavirintima, vežbama opažanja, upoznaju decu sa matematikom, slovima i svetom oko nas.

Na ovim stranicama Vam se nudi i veliki broj štampanih publikacija koje mogu biti od višestruke koristi deci mlađih uzrasta da se upoznaju sa svojim korenima. Ovde možete naći interesantne obrazovno-vaspitne forme, koje će im približiti njihov jezik, pismo, istoriju, tradiciju i kulturu. Pored toga na ovom mestu takođe mogu dobiti i prva znanja iz  računa, sveta koji ih okružuje i niz drugih pojava tako bitnih za odrastanje jednog deteta.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pogledajte našu ponudu na KATALOG stranici i ako nađete knjigu koja Vam se sviđa mi ćemo Vam je poslati u roku od nekoliko dana.

 Za knjige za decu u digitalnom formatu toplo preporučujemo sajt Narodne Biblioteke Srbije

Serbian Children Books je deo J Print Center Chicago koji nudi usluge štampe visokog kvaliteta zahvaljujući napornom radu, profesionalizmu i savremenoj opremi.

1359 Louis Avenue, Elk Grove Village, IL 60007

  • (773) 747-6778
  • info@jpc-chicago.com

follow-us-on-twitter Like-us-on-facebook